חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

משטרת אתג"ר לוד-גניבות נ' הייב ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום רמלה
41595-06-10
30.6.2010
בפני :
שרון קיסר

- נגד -
:
משטרת אתג"ר לוד-גניבות
:
1. גולן הייב
2. פרג' הייב
3. האיל הייב

החלטה,החלטה

החלטה

אני ממנה את עו"ד ניסים לוי מטעם הסנגוריה הציבורית לשמש סנגור לחשודים בהליך זה.

ניתנה והודעה היום י"ח תמוז תש"ע, 30/06/2010 במעמד הנוכחים.

שרון קיסר, שופטת

החלטה

בפני בקשה להארכת מעצרם של החשודים למשך 10 ימים.

החשודים נעצרו ביום 29.6.10 בשעה 07.30.

לחשודים מיוחסות עבירות של החזקה/שימוש בסמים שלא לצריכה עצמית, קשר לפשע וסחיטה באיומים.

בנוגע לעברם הפלילי של החשודים אציין כי לחשוד 1 עבר פלילי בעבירות רכוש, החזקת נשק ואיומים, לחשוד 2 עבר פלילי בעבירות נסיון לבריחה ממשמר חוקי, רכוש, תקיפה והפרעת שוטר במילוי תפקידו ולחשוד 3 עבר פלילי בעבירות אלימות.

לאחר שעיינתי בחומר החקירה ובנספח הסודי במ/1 וכן בנספחים נוספים שהוצגו בפני במהלך הדיון וכן שמעתי את הצדדים, הוברר לי כי החקירה נמצאת בעיצומה וכי נדרשות מספר פעולות להשלמתה.

בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהחשודים מעורבים בעבירות המיוחסות להם וכי ראוי ונכון לאפשר מיצויה של החקירה.

נוכח פעולות החקירה הנדרשות, כפי שפורטו בנספח הסודי במ/1, שוכנעתי כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשודים נתונים במעצר.

שוכנעתי כי קיים יסוד לחשש כי שחרורם של החשודים יביא לשיבוש הליכים, וכי קיים יסוד סביר לחשש שהחשודים יסכנו את בטחון הציבור. עוד שוכנעתי כי לא ניתן להשיג את מטרת המעצר בדרך של קביעת ערובה ותנאי ערובה, שפגיעתם בחירותם של החשודים פחותה.

עם זאת, סבורני כי אין מקום להעתר לבקשת המעצר במלואה ולמרות שקיימות פעולות חקירה רבות יש צורך בפיקוח שיפוטי.

אשר על כן הנני מורה על מעצרם של החשודים עד ליום 4.7.10 שעה 14.00.

למותר לציין, כי אם תחליט המשטרה קודם לתום תקופת המעצר דלעיל שניתן לשחרר את החשודים, בין אם בשל סיום החקירה, ובין אם מסיבה אחרת, הרי שניתן לשחררם בתחנת המשטרה ואין צורך להביאם בפני ביהמ"ש.

אם המשטרה תבקש להאריך את מעצרם של החשודים, הם יובאו לביהמ"ש ביום 4.7.10 לא יאוחר משעה 10.00.

פרוטוקול זה מהווה צו מעצר.

ניתנה והודעה היום י"ח תמוז תש"ע, 30/06/2010 במעמד הנוכחים.

שרון קיסר, שופטת

הוקלד על ידי: חנה בבו התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>